Condensys

Beslagen ramen

80% Kosten besparend

Tot wel 80% kostenbesparend. Uw glas blijft behouden!

Milieuvriendelijk

Hergebruik! Het sleutelwoord voor ons milieu!

Geen extra kosten

Geen voorrijkosten in geheel Nederland!

Beslagen ramen

Beslagen ramen komen vaak voor als de temperatuur buiten verschilt met de temperatuur binnen. Hierdoor ontstaat condens. Condens aan de binnenzijde of de buitenzijde van het raam kan geen kwaad. U kunt het er met een doek gewoon afvegen of het verdwijnt als u de ruimte lucht. Beslagen ramen aan de binnenzijde van het isolatieglas, dus waar u zelf niet bij kunt, is wel een probleem. Ook als dit vocht alleen zichtbaar is in de ochtend of in de avond. Beslagen ramen aan de binnenzijde van het isolatieglas betekend dat het glas lek is. Lek isolatieglas verliest zijn isolatiewaarde en belemmert bovendien het zicht.

 

Beslagen ramen niet vervangen maar repareren

Met de techniek die Condensys gebruikt, hoeven de meeste beslagen ramen niet vervangen te worden. Wij repareren het isolatieglas waarna het weer jarenlang glashelder is en goed isoleert. Een reparatie van beslagen ramen is vele malen goedkoper dan het plaatsen van een heel nieuw raam. Mocht de medewerker van Condensys concluderen dat het beslagen raam niet meer te repareren is, dan kan hij direct een prijsopgave doen voor het plaatsen van een nieuw raam. Daarnaast bieden wij ook de dienst om de kozijnen te repareren en te schilderen.

 

Hoe werkt het repareren van beslagen ramen?

Om een beslagen raam te repareren, boord Condensys in de hoeken van het raam een gaatje. Via het gaatje wordt een reinigingsconsentraat dat biologisch afbreekbaar is en geheel milieuvriendelijk, onder hoge druk tussen de glasbladen gespoten. Als er veel vuil tussen de glasbladen zit wordt er ook gereinigd met een magneetspiraal. Na de reiniging spoelt de medewerker het raam schoon met gedemineraliseerd water en zuigt het restwater uit de gaatjes. Na ongeveer 14 dagen is het raam gedroogd en worden de gaatjes afgesloten met speciale filters. Deze filters zijn bijna niet waarneembaar en sluiten naadloos aan op het glas.

 

Afspraak maken?

Wij helpen u graag.