Condensys

Voordelen | Condensys

80% Kosten besparend

Tot wel 80% kostenbesparend. Uw glas blijft behouden!

Milieuvriendelijk

Hergebruik! Het sleutelwoord voor ons milieu!

Geen extra kosten

Geen voorrijkosten in geheel Nederland!

Glasreparatie als oplossing voor lek isolatieglas of dubbel glas

Heeft u ooit te maken gehad met lek isolatieglas of dubbel glas? Als u dat heeft meegemaakt, begrijpt u waarschijnlijk de frustratie en de mogelijke problemen die dit oplevert maar al te goed. Wist u dat het in veel gevallen niet nodig is om uw isolatieglas te laten vervangen? Lees verder en ontdek de geweldige voordelen van glasreparatie!

Weg met troebel isolatieglas, Condensys repareert en isoleert

Lek isolatieglas kan zich manifesteren als condensatie of een troebele waas tussen de glaslagen van uw ramen. Het kan u het zicht naar buiten belemmeren en het aanzicht van uw woning aantasten. Bovendien verdwijnt de isolatiewaarde van dubbel glas volledig wanneer het lek is, wat zorgt voor hogere stookkosten. Maar wees gerust, Condensys biedt een perfecte oplossing voor deze problemen. Met onze unieke glasreparatie verwijderen we het vocht en de waas tussen uw glasplaten en herstellen we de isolatiewaarde van uw isolatieglas. Condensys neemt uw zorgen weg en lost uw glasproblemen snel en efficiënt op.

Waarom isolatieglas repareren? 5 voordelen voor het milieu en uw portemonnee

Kostenbesparing: u bespaart tot wel 80% aan kosten bij reparatie van isolatieglas! Het vervangen van isolatieglas is vaak een dure aangelegenheid. Isolatieglasreparatie is een slimme en meer betaalbare optie. U heeft bovendien geen bijkomende kosten, zoals kit- of schilderwerk.

Milieuvriendelijke keuze: het repareren van lek isolatieglas vermindert de behoefte aan nieuwe grondstoffen en vermindert daarmee de ecologische impact van de productie van nieuw glas. Door te kiezen voor reparatie draagt u bij aan een duurzamere planeet.

Verbeterde energie-efficiëntie: lek isolatieglas betekent warmteverlies. Met isolatieglasreparatie herstellen de isolerende eigenschappen van het glas, waardoor u weer energie bespaart.

Geen zichtbare sporen van schade: de reparatie van isolatieglas gebeurt aan de buitenkant van uw raam, waarbij uw raamkozijn geen schade oploopt. Het originele glas blijft behouden, dus u ziet geen kleurverschillen.

5 jaar garantie!

Aarzel niet langer! Profiteer vandaag nog van de voordelen van isolatieglasreparatie en laat uw isolatieglasproblemen achter u! Maak de juiste keuze voor zowel uw portemonnee als het milieu! Maak vandaag nog een afspraak!

Condensys...Alles helder!

Afspraak maken?

Wij helpen u graag.