Condensys

Lek glas. Lek glas kan uw zicht belemmeren. Lek glas zorgt tevens voor een hogere energierekening | Condensys

80% Kosten besparend

Tot wel 80% kostenbesparend. Uw glas blijft behouden!

Milieuvriendelijk

Hergebruik! Het sleutelwoord voor ons milieu!

Geen extra kosten

Geen voorrijkosten in geheel Nederland!

Voorkom verminderd zicht en een hogere energierekening door lek glas

Dubbel glas, geïnstalleerd in de ramen en deuren van woningen en gebouwen, biedt voordelen op het gebied van zowel warmte- als geluidsisolatie. Soms kan er echter vocht tussen de glaslagen terechtkomen, wat tot problemen leidt. Na verloop van tijd ontstaat er vaak een troebele waas in de vorm van een witte of blauwe aanslag, waardoor het dubbele (of drievoudige) glas als lek wordt beschouwd. In deze situatie gaat de isolatiewaarde volledig verloren. Glasexperts zullen u meestal glasvervanging aanraden, maar Condensys kan in veel gevallen het lek repareren.

Lek glas, wat is het?

Lek glas ontstaat wanneer er een breuk zit in de afdichting van een raam met dubbel of triple isolatieglas. Hierdoor kan er lucht of vocht in de ruimte tussen de glaslagen komen en verliest het glas zijn isolatiewaarde.

Isolatieglas bestaat uit twee of drie glasplaten die gescheiden worden door een spouw gevuld met lucht of een gas, waardoor een isolerende laag ontstaat. De afdichting voorkomt dat lucht, vocht of vuil binnendringt. Na verloop van tijd kan de afdichting echter door factoren zoals ouderdom, slechte installatie of beschadiging verslechteren of breken, wat kan leiden tot lekkage. Lekkage kan de isolerende eigenschappen van isolatieglas tenietdoen. Daardoor gaat uw energierekening omhoog. Ook kan lek glas leiden tot problemen als condensatie tussen de ruiten.

Is uw isolatieglas lek? Condensys kan het repareren! Hoe? Dat leest u hier. Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op.

Lek glas, daar wilt u van af

Lucht of edelgas (zoals argon-, of kryptongas) vult de ruimte tussen de glasbladen van dubbel glas, thermopane, of isolatieglas. Zodra er een lek ontstaat, kan de lucht of het gas ontsnappen en kan er bovendien vocht en vuil tussen de glasbladen komen. Op den duur veroorzaakt dit condens, een blauwe of witte waas, kalkstrepen, kringen en of vlekken tussen de glasbladen. Dit ziet er niet mooi uit en kan het zicht belemmeren. Bovendien isoleert het glas dan niet meer en u zult merken dat uw energierekening omhoog gaat. Daar zit u vast niet op te wachten, Het vervangen van isolatieglas is echter een kostbare kwestie. Geen nood, Condensys heeft dé oplossing om het vocht en vuil tussen de glasplaten van uw ramen te verwijderen en de isolatiewaarde te herstellen. Vervanging is dan niet meer nodig. Met deze methode bespaart u aanzienlijk op de kosten!

Neem snel contact met ons op om een afspraak te maken. Hoe eerder de lekkage is verholpen, des te langer de levensduur van uw isolatieglas!


Afspraak maken?

Wij helpen u graag.