Autogarage met lek glas

80% Kosten besparend

Tot wel 80% kostenbesparend. Uw glas blijft behouden!

Milieuvriendelijk

Hergebruik! Het sleutelwoord voor ons milieu!

Geen extra kosten

Geen voorrijkosten in geheel Nederland!

Autogarage met lek glas

Deze autogarage te Smilde heeft enorm kunnen besparen door het glas te laten repareren i.p.v. te vervangen. Het vervangen van een ruit is duur en zeker een ruit met een groot oppervlak. De autogarage te Smilde heeft de grote ruit niet hoeven te vervangen. Condensys herstelt lek en blindgeslagen ruiten (dit wordt ook wel lek glas genoemd). Lek glas verliest naast het zicht ook zijn isolatiewaarde.

Wij behandelen de ruit met een techniek zodat de isolatiewaarde hersteld en u weer glashelder door het raam kan kijken. Het raam wordt niet vervangen maar de ruimte tussen de glasbladen gereinigd. Na de reiniging wordt het glas afgesloten met speciale filters zodat condens tussen de bladen niet opnieuw kan ontstaan. Deze filters zijn nauwelijks zichtbaar en sluit naadloos op het glas.

Kan u lek glas voorkomen? Soms niet, maar als u de kozijnen in een goede staat houdt zal dit zeker bijdragen aan de levensduur. Mocht er toch condens in uw ruit ontstaan, bel dan spoedig naar Condensys. Wacht u te lang? Dan kan het glas niet meer gerepareerd worden.

 

Afspraak maken?

Wij helpen u graag.