Condensys

Condens binnenkant raam slaapkamer | Condensys

80% Kosten besparend

Tot wel 80% kostenbesparend. Uw glas blijft behouden!

Milieuvriendelijk

Hergebruik! Het sleutelwoord voor ons milieu!

Geen extra kosten

Geen voorrijkosten in geheel Nederland!

Condens binnenkant raam slaapkamer

Na een heerlijke nachtrust ziet u na het openen van de gordijnen vaak condens aan de binnenkant van het slaapkamer raam. Zolang u met een doek het vocht van het raam kan afvegen is er niets aan de hand. U kunt de slaapkamer even luchten zodat het overtollige vocht in de ruimte kan ontsnappen. Als er condens is waar te nemen tussen de glasbladen in, dus waar u niet bij kunt van zowel de binnenkant als de buitenkant, is er een lek ontstaan in het isolatieglas.

Waarom is condens aan de binnenkant alleen te zien in de ochtend?

Vaak is condensvorming aan de binnenkant van het raam van de slaapkamer alleen te zien in de ochtend. Dit heeft te maken met de temperatuurschommelingen en de luchtvochtigheid. Het vocht verdampt weer als de temperatuur binnen of buiten veranderd. Ondanks het vocht alleen af en toe zichtbaar is tussen de glasbladen, heeft het isolatieglas wel een lek en is het verstandig om dit zo snel mogelijk te laten herstellen! Het raam heeft nu namelijk geen isolatiewaarde meer.

Bij Condensys geen nieuw raam maar een reparatie

Als het vocht niet al jaren in het raam zit, kan Condensys het raam repareren en hoeft er niet een heel nieuw raam geplaatst te worden. Wij boren enkele gaatjes in de hoeken van het glas en reinigen de binnenzijde met een speciaal biologisch afbreekbaar en milieuvriendelijk reinigingsconcentraat. Na ongeveer 14 dagen is de tussenruimte van het isolatieglas volledig gedroogd en kunnen we de gaatjes afdichten met speciale filters. Deze filters zijn optisch bijna niet zichtbaar en sluiten naadloos aan op het raam. Deze reparatie is vele malen minder kostbaar dan het plaatsen van een heel nieuw raam. Condensys verzekert u dat u met een gerepareerd raam weer jarenlang kunt genieten van een helder zicht vanuit uw slaapkamer en een goede isolatiewaarde van het raam.

 

Afspraak maken?

Wij helpen u graag.