Condensys

Vocht binnenkant ramen | Condensys

80% Kosten besparend

Tot wel 80% kostenbesparend. Uw glas blijft behouden!

Milieuvriendelijk

Hergebruik! Het sleutelwoord voor ons milieu!

Geen extra kosten

Geen voorrijkosten in geheel Nederland!

Vocht binnenkant ramen

Heeft u last van vocht aan de binnenkant van uw ramen? Warme lucht die afkoelt gaat zich zetten op de koude plekken in huis. Dit zijn meestal de ramen en spiegels. Dit fenomeen heet condensatie en is het gevolg van te veel vocht in huis. Beslagen ramen komen ’s ochtends in het voor- en najaar regelmatig voor en dit is meestal te verhelpen door de ruimte even goed te ventileren. Het is een ander verhaal als er condens ontstaat aan de binnenkant van het raam. Condensvorming tussen de glasbladen, dus in de spouw, mag natuurlijk niet voorkomen!

HR++ glas betekend energiebesparing

HR++ glas of tripple glas zorgt voor een hoge warmte-isolatie van uw woning. Maar ook de hedendaagse kunststof en aluminium kozijnen dragen hieraan bij. Met hun holle kamers houden de kozijnen, net als het isolatieglas, de lucht vast. Dit zorgt voor optimale isolatie en daarmee realiseert u een enorme energiebesparing, mits het glas niet lek is.

Wanneer is uw glas lek?

Als er vocht ontstaat aan de binnenkant van uw ramen, is het glas lek. Lek glas kan uw zicht belemmeren en zorgt ook voor een hogere energierekening. Zonder de gehele ruit te hoeven vervangen kan Condensys het lek in het glas repareren. U bespaart hiermee dus op de reparatiekosten en de stookkosten, én u krijgt ook weer helder glas.

De oplossing voor vocht aan de binnenkant van uw ramen

Afhankelijk van de grootte van het glasoppervlak boort Condensys 2 of 4 gaatjes in de hoeken van het glas. Onder druk wordt daarna de binnenzijde gespoeld en gereinigd. Na ongeveer 14 dagen, wanneer de condens aan de binnenkant van het raam helemaal weg is, worden de gaatjes gedicht met transparante filters. Deze filters zorgen ervoor dat het tussen de glasbladen vocht- en vuilvrij blijft. De filters zijn optisch vrijwel niet waar te nemen. Daarnaast sluiten ze naadloos aan op het glas, zodat u geen hinder ondervindt van de filters tijdens het wassen van de ramen.

Ziet u vocht aan de binnenkant van uw ramen? Maak een afspraak en Condensys lost het op!

 

Afspraak maken?

Wij helpen u graag.