Condensys

Condens op ramen

80% Kosten besparend

Tot wel 80% kostenbesparend. Uw glas blijft behouden!

Milieuvriendelijk

Hergebruik! Het sleutelwoord voor ons milieu!

Geen extra kosten

Geen voorrijkosten in geheel Nederland!

Condens op ramen

Heeft u in uw woning last van vocht of condens op ramen of op één raam? Condens dat u niet kan wegvegen omdat het tussen de glasbladen inzit? Dan is er een lek ontstaan in het isolatieglas. Naast dat het zicht naar binnen en naar buiten wordt belemmerd, is ook de isolatiewaarde van het glas verdwenen. Voldoende rede om hier iets aan te laten doen! U hoeft in de meeste gevallen niet direct een heel nieuw raam te laten plaatsen, zeker niet als u op tijd actie onderneemt. Condensys heeft namelijk een andere oplossing bedacht om condens op ramen blijvend te verwijderen.

Condensys verwijderd condens op ramen zonder glasvervanging!

Condensys repareert het raam zonder dat er glasvervanging nodig is. Door het unieke reinigingsproces dat wij toepassen gaat het isolatieglas weer jaren mee! De meeste soorten isolatieglas zijn door Condensys te repareren, of u nu dubbel glas heeft of HR++ glas. Helaas is veiligheidsglas of gehard glas niet te repareren met de techniek die wij gebruiken. Ook isolatieglas dat al een lange tijd condenseert is niet meer te repareren. Als u condens op ramen ziet, bel dan direct naar Condensys om het probleem te laten verhelpen voordat het te laat is en het gehele raam vervangen dient te worden.

Hoe ontstaat condens op ramen?

Het condens op ramen ontstaat dus door een lek. Het lek ontstaat doordat de afstandshouders die ervoor zorgen dat de twee glasbladen aan elkaar blijven zitten, niet meer luchtdicht zijn. Hierdoor kan vocht en ook vuil tussen het isolatieglas komen. Het droogmiddel dat in de afstandshouders zit raakt vol met vocht en daardoor ontstaat condens op ramen. Het vuil dat in het vocht zit en nu het isolatieglas binnendringt, zet zich af op het glas en wordt naar een tijdje zichtbaar. Condensys verwijderd het vocht en vuil tussen de glasbladen en zorgt voor een goede afdichting, zodat het isolatieglas weer jarenlang helder is en isolerend werkt.

 

Afspraak maken?

Wij helpen u graag.