Condensys

Dekking dubbel glas | Condensys

80% Kosten besparend

Tot wel 80% kostenbesparend. Uw glas blijft behouden!

Milieuvriendelijk

Hergebruik! Het sleutelwoord voor ons milieu!

Geen extra kosten

Geen voorrijkosten in geheel Nederland!

Lekkend dubbel glas en verzekeringen, wat te doen?

Dubbel glas is een veelvoorkomende en effectieve manier om de isolatie van een woning te verbeteren. Ondanks de voordelen die het biedt, kan dubbel glas gevoelig zijn voor lekken, wat kan leiden tot bijvoorbeeld vochtproblemen en warmteverlies. Voor glaslekkage in dubbel glas biedt vrijwel geen enkele woonhuis- of glasverzekering dekking na de garantieperiode. De meeste verzekeringen bieden wat glas betreft alleen dekking voor breuk. Is uw dubbel glas lek en biedt uw verzekering geen dekking? Condensys helpt!

Vermijd hoge kosten, laat lek dubbel glas repareren

Wanneer er zich condens tussen uw dubbel glas bevindt, dan heeft u te maken met lek dubbel glas. Heel vervelend, want het glas verliest hierdoor zijn isolatiewaarde en dat merkt u in de stookkosten. U wilt dit probleem dus snel laten verhelpen, maar glasvervanging is niet goedkoop. Meestal kunt u hiervoor geen beroep op de verzekering doen. Condensys kan de schade beperken door uw dubbel glas te repareren! Dat scheelt u tot wel 80% aan kosten bespaart ten opzichte van glasvervanging. Meer weten? Neem vandaag nog contact met ons op, we vertellen u graag meer.

Het proces van dubbel glas reparatie

Condensys hanteert een effectieve 6-stappenmethode om lekkend dubbel glas te repareren, waardoor de noodzaak van volledige vervanging van het isolatieglas verdwijnt. Allereerst boren we zorgvuldig 2 of 4 gaatjes in de hoeken van het glas. Vervolgens spoelen we, onder druk, grondig de binnenzijde van het isolatieglas. Na deze stap reinigen we de binnenruimte met een biologisch afbreekbaar reinigingsconcentraat. Het proces wordt gevolgd door een grondige naspoeling met gedemineraliseerd water om eventuele resterende verontreinigingen te verwijderen. Na het spoelen, zuigen we het overgebleven water uit de binnenruimte en laten we het geheel gedurende ongeveer twee weken drogen. Zodra de binnenruimte volledig droog is, zorgen we voor een luchtvulling tussen het glas en dichten we de eerder geboorde gaatjes met transparante filters, wat zorgt voor een duurzame en efficiƫnte oplossing voor lekkend dubbel glas.

Is uw dubbel glas lek en wilt u een betaalbare oplossing? Laat ons dan een glas reparatie uitvoeren! Veel voordeliger dan glasvervanging en uw dubbel glas isoleert weer volledig na de reparatie. Bovendien krijgt u 5 jaar garantie op onze milieuvriendelijke reparatie. Maak direct een afspraak!

 

Afspraak maken?

Wij helpen u graag.