Condensys

Garantietermijn dubbel glas

80% Kosten besparend

Tot wel 80% kostenbesparend. Uw glas blijft behouden!

Milieuvriendelijk

Hergebruik! Het sleutelwoord voor ons milieu!

Geen extra kosten

Geen voorrijkosten in geheel Nederland!

Garantietermijn dubbel glas

Het komt wel eens voor dat een glaszetter een fout maakt met het plaatsen van dubbel glas of dat er sprake is van een productiefout. Dat is vervelend, maar over het algemeen geeft de fabrikant voor deze gevallen tien jaar garantie op dubbel glas. Een uitzondering hierop is aanslag, stof of condens tussen dubbel glas. Belemmert één van bovenstaande oorzaken het zicht door uw dubbel glas? Dan valt dit niet binnen de garantie. Condensys heeft dé oplossing!

Dubbel glas lek repareren

Als u last heeft van condens tussen uw dubbel glas, kunt u vaak geen aanspraak maken op uw garantie. Ontvangt u wel een vergoeding, dan is het vaak zo dat niet alle kosten van het herplaatsen worden gedekt. Maar wist u dat vervanging van uw raam vaak helemaal niet nodig is? Met Condensys laat u uw dubbel glas lek repareren zonder vervanging! Hiermee bespaart u tot wel 80% van de kosten en behoudt u uw huidige glas!

Condens tussen dubbel glas verwijderen

Condensys repareert het lek in uw dubbel glas op een unieke manier. Dit doen wij door het boren van gaatjes in de hoeken van het dubbel glas. Dat gebeurt met een speciaal reinigingsconcentraat, waarmee we uw dubbel glas spoelen en reinigen. We kijken altijd naar het soort en type glas en passen verschillende reinigingen toe. We maken uw dubbel glas weer dicht met speciale filters. Deze filters voorkomen ook dat u opnieuw last krijgt van vocht tussen dubbel glas.

Onze oplossing is duurzamer en voordeliger dan het vervangen van uw dubbel glas. Het scheelt u niet alleen kosten, het is ook nog eens sneller en duurzamer! Dus is uw dubbel glas lek? Dan bent u met Condensys altijd voordeliger uit!

Maak een afspraak

 

Afspraak maken?

Wij helpen u graag.