Condensys

HR++ glas condens binnenzijde | Condensys hersteld!

80% Kosten besparend

Tot wel 80% kostenbesparend. Uw glas blijft behouden!

Milieuvriendelijk

Hergebruik! Het sleutelwoord voor ons milieu!

Geen extra kosten

Geen voorrijkosten in geheel Nederland!

HR++ glas condens binnenzijde

Als HR++ glas condens aan de binnenzijde van de glasbladen heeft, is het glas lek. Lek HR++ glas wordt ook wel “lekslag” genoemd. Het glas verliest door het lek zijn isolerende waarde en bovendien belemmeren condens en vuil het zicht. U hoeft in de meeste gevallen niet direct het hele raam te laten vervangen. Condensys heeft een andere oplossing. Wij reinigen de binnenzijde van het HR++ glas en sluiten het glas af met speciale filters die voorkomen dat er in het HR++ glas opnieuw condens aan de binnenzijde kan ontstaan.

Verschillende oorzaken van condens aan binnenzijde HR++ glas

Een van de oorzaken van condens aan de binnenzijde van HR++ glas is dat de levensduur van het raam is bereikt. De kitnaden om de afstandshouders zijn ingedroogd of er zijn kleine haarscheurtjes in ontstaan. Ook kan lekslag ontstaan door de thermische belastingen van het raam. Hierdoor kunnen de glasbladen als het ware bewegen en ook daarbij ontstaan kleine haarscheurtjes in de kitnaden. Tijdens onze werkzaamheden zien we nogal eens materiaalmoeheid, fabricagefouten of fouten bij het plaatsen van het HR++ glas. Dit veroorzaakt na verloop van tijd ook condens aan de binnenzijde van het HR++ glas. Daarnaast kan het niet of onvoldoende plegen van onderhoud aan kozijnen een reden zijn dat isolatieglas lek raakt.

Ondervindt u hinder van condens aan de binnenzijde van HR++ glas?

Dan is het noodzaak om spoedig contact op te nemen met een bedrijf zoals Condensys. Als condens geruime tijd in het raam zit kan het HR++ glas namelijk niet meer gerepareerd worden en dient het gehele raam vervangen te worden. Voorkom hogere kosten door snel in actie te komen. Vul het formulier in op onze website of neem telefonisch contact met ons op. Wij komen graag bij u langs om te kijken of het nog mogelijk is om het HR++ glas met condens aan de binnenzijde te repareren.

 

Afspraak maken?

Wij helpen u graag.