Condensys

Raam binnenzijde beslagen | Condens ramen | Condensys hersteld!

80% Kosten besparend

Tot wel 80% kostenbesparend. Uw glas blijft behouden!

Milieuvriendelijk

Hergebruik! Het sleutelwoord voor ons milieu!

Geen extra kosten

Geen voorrijkosten in geheel Nederland!

Raam binnenzijde beslagen

Herkent u het probleem van ramen die beslagen zijn aan de binnenzijde? Condens dat zich vormt tussen de glasbladen van het isolatieglas? U kunt het vocht niet wegvegen omdat u er niet bij kunt. Een raam dat aan de binnenzijde beslagen is, heeft een lek. Het lek is zeer waarschijnlijk te vinden in de kitnaden rondom het raam. Daar kunnen door verschillende redenen kleine haarscheurtjes zijn ontstaan waardoor vocht en vuil nu tussen de glasbladen kan komen. Een raam dat aan de binnenzijde beslagen is, belemmerd niet alleen het zicht maar heeft ook een verminderde isolatiewaarde.

Wat moet u doen als het raam aan de binnenzijde beslagen is?

U kunt een nieuw raam laten plaatsen. Echter is er ook een andere oplossing voor handen die Condensys u kan bieden. Wij hebben een techniek ontwikkeld waarbij we het vocht en vuil tussen de glasbladen kunnen verwijderen. Door speciale filters te plaatsen na de reiniging van het glas, wordt het raam weer glashelder en isolerend. Uw oude isolatieglas kan weer jaren mee. Het repareren van een isolatieglas is vele malen goedkoper dan het vervangen van een geheel raam.

Is een reparatie altijd mogelijk bij een raam dat aan de binnenzijde beslagen is?

Soms ontstaan de haarscheurtjes in de kitnaden door ouderdom. Helaas heeft het raam zijn levensduur behaald en dient het raam vervangen te worden. Reparatie is niet meer mogelijk. Ook als het raam al enkele jaren aan de binnenzijde beslagen is, kunnen wij geen reparatie meer uitvoeren. Mocht u zien dat de binnenzijde van het raam beslagen is, kunt u dus beter direct contact met ons opnemen. Een lek kan ook ontstaan door slecht onderhouden kozijnen. Als u ervoor zorgt dat de kozijnen in een goede conditie blijven, kunt u in veel gevallen een lek in het raam voorkomen. In een enkel geval kunt u niets doen aan de lek die ontstaan is in het isolatieglas. Er kan sprake zijn van een productiefout of een fout tijdens het plaatsen van het raam.

 

Afspraak maken?

Wij helpen u graag.