Condensys

Blind geslagen glas | Condensys

80% Kosten besparend

Tot wel 80% kostenbesparend. Uw glas blijft behouden!

Milieuvriendelijk

Hergebruik! Het sleutelwoord voor ons milieu!

Geen extra kosten

Geen voorrijkosten in geheel Nederland!

Blind geslagen glas, goed te repareren

Lek isolatieglas, ook wel blind geslagen glas genoemd, is een veel voorkomend probleem. Wanneer er vocht (condens) tussen de glasplaten zit, isoleert dubbel glas niet meer. Warmte- en geluidsisolatie zijn nou juist dé kenmerkende eigenschappen van dubbel glas. Daarnaast ontstaat er bij blindslag een waas op de ruit, waardoor het zicht naar buiten beperkt wordt. Redenen genoeg om hier iets aan te doen. Wist u dat vervanging in zo’n geval niet altijd nodig is? Condensys heeft de technologie in huis om blind geslagen glas te repareren. Effectief en bovendien veel goedkoper dan vervanging van de ruit.

Ruit vervangen bij blind geslagen glas?

Veel mensen zullen bij lekkage in dubbel glas meteen een glaszetter inschakelen, om de ruit te vervangen. De kosten kunnen hierbij flink oplopen, omdat het isolatieglas vaak van binnenuit verwijderd en geplaatst moet worden. De glaslatten die het isolatieglas op zijn plaats houden, zitten immers in veel gevallen aan de binnenkant van de ruit. De glaszetter heeft binnen dus voldoende werkruimte nodig. Vooral bij kantoren of winkels moet hiervoor vaak de gehele ruimte vrij worden gemaakt. Ook bij uw woning kan dit het geval zijn. Condensys kan de lekkage van buiten repareren en bespaart u hiermee veel moeite en kosten. Interesse? Maak vandaag nog een afspraak voor een vrijblijvende offerte.

Hoe blindslag onstaat

Lekkage in isolatieglas kan op verschillende manieren ontstaan:

  • Veroudering: Isolatieglas heeft een beperkte levensduur en na verloop van tijd kan de afdichting tussen de twee glasplaten verzwakken en kan er vocht tussen de glasplaten komen.
  • Slechte kwaliteit: Als het isolatieglas van slechte kwaliteit is, kan het zijn dat de afdichting tussen de glasplaten niet goed werkt. Dit  kan lekkage tot gevolg hebben.
  • Onjuiste installatie: Als het isolatieglas niet op de juiste manier is geïnstalleerd, kan er een luchtbel of vuil tussen de glasplaten terecht komen. Dit kan leiden tot lekkages.
  • Schade: Schade aan het isolatieglas, bijvoorbeeld als gevolg van een harde impact, zoals een steen die tegen het glas is gegooid, kan lekkage veroorzaken.

Heeft u te maken met blind geslagen isolatieglas? Laat Condensys dan zo snel mogelijk uw glas repareren om verdere schade te voorkomen en om de isolatie-eigenschappen van het glas te behouden of te herstellen. Hier leggen we uit hoe we dit doen. Wilt u er meer over weten? Neem contact met ons, we vertellen u graag meer.

Condensys repareert blind geslagen glas vakkundig

Herstelde isolatie-eigenschappen, een kostenbesparing tot wel 80% en 5 jaar garantie op onze milieuvriendelijke reparatie. Daarvan bent u verzekerd bij reparatie van uw blind geslagen dubbel glas door Condensys. Maak nu uw afspraak voor een vrijblijvende offerte.

Condensys...Alles helder.

 

Afspraak maken?

Wij helpen u graag.