Condensys

Wat u moet weten over dubbelglas en isolatieglas

80% Kostenvbesparen
Tot wel 80% kostenbesparend. Uw glas blijft behouden!
Milieuvriendelijk

Hergebruik! Het sleutelwoord voor ons milieu!

Geen extra kosten

Geen voorrijkosten in geheel Nederland!

De oplossing is... Condensys!

De oplossing. Vocht of condens tussen uw isolatie glas of dubbel glas? Afhankelijk van de grootte van het glasoppervlak, worden met een innovatieve techniek, 2 of 4 gaatjes geboord in de hoeken van het glas.

Na het boren wordt de binnenzijde van het isolatieglas met een speciaal reinigingsconcentraat onder druk gespoeld en gereinigd.

Het reinigingsconcentraat is biologisch afbreekbaar en geheel milieuvriendelijk.

Bij een hoge concentratie vocht en vuil, wordt gereinigd met een magneetspiraal.

Hierna wordt de binnenruimte gespoeld met gedemineraliseerd water, en het restwater wordt uit de geboorde gaatjes gezogen.

Afhankelijk van het soort en type glas, worden verschillende soorten reinigingen toegepast.

Hoe werkt het?

Na gemiddeld 14 dagen, wanneer de tussenruimte van het isolatieglas of dubbelglas volledig droog is, worden de gaatjes gedicht met transparante filters.

Deze filters hebben een maasvormig oppervlak en houden de tussenruimte vocht- en vuilvrij. De filters zijn vervaardigd uit UV-bestendig materiaal en zijn optisch vrijwel niet waar te nemen.

Ze sluiten naadloos aan op het glas zodat men hiervan geen hinder ondervindt tijdens het onderhoud. Een nieuwe condensatie van het isolatieglas wordt zo voorkomen en uw glas is weer als nieuw! Eventuele schilderwerk verrichten wij ook. Zie de pagina schilderwerk

Hoe herken ik een lek of doorgeslagen isolatieglas. lek of blind geslagen isolatieglas / dubbelglas of thermopane beglazing?

1

Boren

2

Voorspoelen

3

Reinigen

4

Naspoelen

5

Drogen

6

Filterdichting