Condensys

drie dubbel glas

80% Kosten besparend

Tot wel 80% kostenbesparend. Uw glas blijft behouden!

Milieuvriendelijk

Hergebruik! Het sleutelwoord voor ons milieu!

Geen extra kosten

Geen voorrijkosten in geheel Nederland!

Drie dubbel glas

Lek in driedubbel glas

Driedubbel glas, ook wel HR+++ of triple glas genoemd, is hoogrendementsglas dat extra isolerend is. Met driedubbel glas in uw woning bent u verzekerd van een uitstekende warmte- en geluidsisolatie. Helaas kan het ook bij driedubbel glas voorkomen dat er, door een lek, condens tussen de ruiten terecht komt. Moet u dan meteen het glas laten vervangen? Ons antwoord is NEE! Condensys kan in dat geval uw driedubbel glas, net als uw dubbel glas, reinigen en repareren. Hoe? Dat leest u hier.

Wat is driedubbel glas?

Dubbel glas bestaat uit twee glazen platen met daartussen een lege ruimte (een spouw) gevuld met droge lucht of een edelgas. Deze spouw vormt een isolatielaag. Driedubbel glas (HR+++ glas) heeft drie lagen glas, met tussen elke glasplaat een spouw. Twee spouwen in totaal, gevuld met een edelgas. Het spreekt voor zich dat de isolatiewaarde van driedubbel glas nog hoger is dan die van dubbel glas. De prijs van driedubbel glas is daarom een stuk hoger dan die van dubbel glas.

Lekkage driedubbel glas

Net als bij dubbel glas, bestaat er een kans dat er ooit een lek ontstaat in uw HR+++ glas. Bijzonder vervelend, want de condens die hierdoor in de spouw terecht komt, belemmert het zicht. De condens kan op den duur een witte of blauwe waar veroorzaken, waardoor u nog minder door het raam kunt zien. Bovendien gaat de isolerende werking van het driedubbel glas verloren wanneer er een lek in de spouw zit. Dat zal negatieve gevolgen hebben voor de energierekening. Natuurlijk kunt u er in zo’n geval voor kiezen het HR+++ glas te laten vervangen. Maar u kunt het ook laten repareren door Condensys. Dat scheelt u behoorlijk in de kosten! Maak snel een afspraak, zodat wij u er meer over kunnen vertellen!

Laat het lek in uw HR+++ glas repareren

Wanneer uw driedubbel glas lek is, zult u van glaszetters het advies krijgen om het glas te vervangen. Condensys kan echter in de meeste gevallen het vocht tussen de glasplaten verwijderen en het lek milieuvriendelijk repareren. Daarmee is ook de isolatiewaarde van het HR+++ glas weer hersteld. Al met al, een veel goedkopere optie dan het laten vervangen ervan. We bieden bovendien 5 jaar garantie op onze reparatie. Meer informatie over hoe wij het glas schoonmaken en repareren, vindt u hier.

Bent u overtuigd en wilt u uw driedubbel glas laten repareren en daarmee kosten besparen? Neemdan contact met ons op voor een vrijblijvende afspraak

 

Afspraak maken?

Wij helpen u graag.