Condensys

Fabricagefout

80% Kosten besparend

Tot wel 80% kostenbesparend. Uw glas blijft behouden!

Milieuvriendelijk

Hergebruik! Het sleutelwoord voor ons milieu!

Geen extra kosten

Geen voorrijkosten in geheel Nederland!

Lek isolatieglas door fabricagefout?

Een fabricagefout kan vocht tussen uw isolatieglas veroorzaken

Isolatieglas bestaat uit twee of drie glasplaten met daartussen een lucht- of gasvulling. Er kan om verschillende redenen vocht tussen de glasplaten terecht komen. Een fabricagefout is één van de redenen. Uw isolatieglas kan hierdoor lek raken, met vervelende gevolgen voor de prestaties en duurzaamheid van het glas. Wat kan er fout gaan tijdens het productieproces, welke gevolgen heeft dit voor het isolatieglas hebben en kunnen deze fouten nog hersteld worden? U leest het hier.

Fabricagefouten in isolatieglas

Wanneer er een fabricagefout optreedt in het productieproces van isolatieglas, kan dit uiteindelijk leiden tot vocht tussen de glasplaten. Een probleem dat Condensys in veel gevallen voor u kan oplossen. Wat zijn voorbeelden van een fabricagefout?

  • Slechte kwaliteit of onjuiste dikte van het glas: Als de glasplaten ongelijkmatig of met de verkeerde dikte worden geproduceerd, kunnen onregelmatigheden in het oppervlak van het glas ontstaan, wat kan leiden tot onevenwichtige thermische prestaties en verminderde isolatie-eigenschappen.
  • Onjuiste afdichting: Als de afdichtende laag, die een lucht- of gasbarrière tussen de glasplaten creëert, niet goed wordt aangebracht, kan er vocht en lucht tussen de glasplaten komen.
  • Slechte afwerking: Een slechte afwerking kan resulteren in scheuren of barsten in het glas, waardoor het dubbele glas minder sterk en minder duurzaam wordt.

Heeft u te maken met condens tussen uw isolatieglas als gevolg van een fabricagefout? Als de glasstructuur niet is aangetast, kan Condensys het vocht verwijderen en het lek repareren. Hoe? Dat leest u hier. Reparatie is veel voordeliger dan vervanging. Maak direct een afspraak en ontdek hoeveel u bespaart!

Reken snel af met lek isolatieglas 

Behalve door een fabricagefout, kan lekkage in isolatieglas kan ook ontstaan door verkeerde installatie van het glas, schade, onvoldoende onderhoud of doordat het glas aan het einde van zijn levensduur is. Deze lekkage kan verschillende gevolgen hebben, zowel op korte als op lange termijn. Zo vermindert of verdwijnt de isolatiewaarde, kan schimmelvorming uw gezondheid beïnvloeden en tast het vocht ook de kozijnen en het omliggende materiaal aan. Schakel daarom tijdig Condensys in om deze problemen te vermijden. Is uw isolatieglas niet meer te repareren, dan kunnen wij het ook voor u vervangen. Maak nu een afspraak, dan komen we snel bij u langs voor advies over de mogelijkheden en een vrijblijvende offerte.

Kunnen wij helpen?

Zit er vocht tussen uw dubbel glas door bijvoorbeeld een fabrieksfout? Laat Condensys dit voor u oplossen, zodat uw isolatieglas weer als nieuw is. Interesse? Neem contact met ons op voor een gratis adviesgesprek en een vrijblijvende offerte.

Voorbeeld Isolatieglas


Afspraak maken?

Wij helpen u graag.