Condensys

Hr glas lek? | Condensys

80% Kosten besparend

Tot wel 80% kostenbesparend. Uw glas blijft behouden!

Milieuvriendelijk

Hergebruik! Het sleutelwoord voor ons milieu!

Geen extra kosten

Geen voorrijkosten in geheel Nederland!

Hr Glas

Lek HR glas

HR glas, ofwel hoogrendementsglas, bestaat uit 2 of 3 glasplaten met daartussen een ruimte (de spouw), gevuld met lucht of edelgas. HR glas heeft een hoge isolatiewaarde. Het houdt de warmte binnen, goed voor uw energierekening en het klimaat. Heeft u te maken met gecondenseerd HR glas, ofwel vocht tussen de glasplaten? Heel vervelend, want dan is het HR glas lek en is de isolatiewaarde nihil geworden. Toch betekent dit niet dat u direct veel geld moet uitgeven aan het vervangen van het glas. Condensys kan vrijwel alle typen HR glas herstellen. Hoe? Dat leest u hier.

Er zijn diverse soorten HR glas

HR staat voor hoog rendement. HR glas is isolerend dubbelglas, waarbij aan de binnenzijde (spouwzijde) van het glas een warmtereflecterende coating is aangebracht. De spouw is gevuld met lucht of (edel)gas. Er wordt bij HR glas onderscheid gemaakt tussen HR+, HR++ en HR+++ glas. Het verschil tussen deze soorten glas is de isolatiewaarde. Was de spouw bij HR glas nog gevuld met lucht, bij HR+ glas heeft de spouw een gasvulling en bij HR++ en HR+++ glas is deze vulling vervangen door het edelgas argon.

Lekkend HR glas

Condens kan in alle soorten HR glas voorkomen en wanneer het beperkt blijft tot vocht aan de buitenkant of binnenkant van uw ramen, is er geen probleem. Dat verandert wanneer het vocht tussen uw ramen, in de spouw, blijkt te zitten. Dan is het HR glas lek. Bijzonder onprettig, want behalve dat de kalkafzetting het zicht door de ruit vermindert, wordt ook de isolerende werking van het HR glas teniet gedaan. Glaszetters zullen u adviseren het glas te vervangen, maar Condensys kan de lekkage eenvoudig herstellen. Wilt u meer weten? Stel ons gerust al uw vragen!

Condensys herstelt lekkage in HR glas

Condensys heeft dé oplossing om vocht tussen de glasplaten van uw HR glas te verwijderen en het lek te repareren. Het maakt daarbij niet uit om welk soort HR glas het gaat. We beschadigen hierbij de warmtereflecterende coating niet. Mocht de coating door de lekkage aangetast zijn, dan kunnen we deze zelfs verwijderen. De isolatiewaarden van uw HR glas zullen na de reparatie terugkeren. U bespaart hiermee veel geld, omdat geen nieuw HR glas hoeft te laten zetten. Meer over onze milieuvriendelijke reparatiemethodes leest u hier.

Bespaar tot wel 80% aan kosten

Vervang bij lekkage uw HR glas niet, maar laat het repareren. Hiermee bespaart u tot wel 80% aan kosten in vergelijking met het laten plaatsen van nieuw HR glas! Bovendien krijgt u 5 jaar garantie op onze reparatie. Wilt u weten of Condensys ook uw HR glas kan repareren?

Aarzel dan niet langer en maak meteen een afspraak!

Condensys...Alles helder.

 

Afspraak maken?

Wij helpen u graag.