Condensys

Nieuw glas. Niet nodig met Condensys. Wij herstellen uw dubbel glas.

80% Kosten besparend

Tot wel 80% kostenbesparend. Uw glas blijft behouden!

Milieuvriendelijk

Hergebruik! Het sleutelwoord voor ons milieu!

Geen extra kosten

Geen voorrijkosten in geheel Nederland!

Nieuw glas. Niet nodig met Condensys. Wij herstellen uw dubbel glas.

Glasreparatie in plaats van nieuw glas

Wist u dat het niet altijd nodig is om nieuw glas te plaatsen wanneer uw isolatieglas lek is? Condensys kan een glasreparatie uitvoeren; een innovatieve en duurzame oplossing om van het vocht tussen de glasplaten af te komen.

Isolatieglas, ook wel dubbel glas of HR++ glas genoemd, bestaat uit twee glasplaten die, door middel van een spouw, luchtdicht met elkaar zijn verbonden. Deze spouw, die zich tussen de glasplaten bevindt, bestaat uit een isolerende ruimte. Bij regulier dubbel glas is deze ruimte gevuld met lucht, bij HR++ zit er edelgas in de spouw. Wanneer er een lek in de spouw zit, zult u zien dat er vocht tussen de glasplaten ontstaat. Dat is vervelend, omdat het uw zicht naar buiten belemmert en bovendien gaat hiermee de isolerende werking van de ruit verloren. Condensys kan dan een glasreparatie uitvoeren om het vocht te verwijderen en de isolerende werking te herstellen. Dat scheelt u de kosten van een nieuwe ruit!

Glasreparatie? Het hoe en waarom

Ziet u condens tussen de glasplaten van uw dubbel glas? Of is er sprake van een witte of blauwe waas? Dan heeft u te maken met een lek. Iets dat verzekeraars ook wel ‘lekslag’ of ‘blindslag’ noemen. Wanneer u een glaszetter om raad vraagt, zult u te horen krijgen dat uw ruit vervangen moet worden. Er is echter nog een optie: glasreparatie! Condensys kan, met behulp van een uniek reinigingsproces, in zo goed als alle gevallen de condens en de kalkafzetting tussen de glasplaten verwijderen, het lek repareren en de isolatiewaarde herstellen. Hoe? Dat leest u hier.

Glasreparatie is veel goedkoper dan het plaatsen van nieuw glas. Uw kostenbesparing kan oplopen tot wel 80% wanneer u het glas door ons laat herstellen. U hoeft immers geen nieuw dubbel glas te kopen en u betaalt geen kosten voor de reparaties die ook bij een nieuwe ruit vaak uitgevoerd moeten worden. Daarbij moet u denken aan de kosten van nieuwe glaslatten, afkitten en schilderwerk. Bovendien rekenen wij geen voorrijkosten.

Heeft u vragen of twijfels over onze innovatieve glasreparatie? Bel of mail ons dan; we nemen graag de tijd om uw vragen te beantwoorden en alle twijfels weg te nemen!

Voordelen van glasreparatie

De kostenbesparing is één van de grote voordelen van glasreparatie. Maar er zijn meer voordelen. We noemen er een aantal:

  1. Milieuvriendelijk, Condensys hergebruikt uw dubbel glas
  2. Geen schade aan uw raamkozijn en geen kleurverschillen in het glas
  3. Geen extra werk, zoals het leegruimen van uw woning of pand
  4. Geen vuil in uw woning of pand, Condensys herstelt vanaf de buitenkant
  5. 5 jaar garantie

Overweegt u glasreparatie? Condensys herstelt de isolatiewaarde van uw dubbel glas en zorgt ervoor dat uw ruit weer als nieuw is. Wacht niet langer en maak direct een afspraak!

Condensys...Alles helder.

 

Afspraak maken?

Wij helpen u graag.