Condensys

Vlek in dubbel glas

80% Kosten besparend

Tot wel 80% kostenbesparend. Uw glas blijft behouden!

Milieuvriendelijk

Hergebruik! Het sleutelwoord voor ons milieu!

Geen extra kosten

Geen voorrijkosten in geheel Nederland!

Vlek in dubbel glas

Ergert u zich ook al tijden aan die waas op uw dubbel glas die uw uitzicht verpest? Blijft u maar poetsen op die vlek die niet aan de binnenkant en niet aan de buitenkant van het raam lijkt te zitten? Dan zit de waas tussen het dubbel glas en is uw ruit lek. Condensys heeft de kennis en techniek in huis om dit probleem te verhelpen. 

Waas tussen dubbel glas

Die lelijke witte of blauwe waas tussen het dubbel glas is een gevolg van condens (vocht) dat tussen de glasplaten terecht gekomen is. Dat gebeurt wanneer het dubbel glas lek is; dat wil zeggen dat de spouw (de ruimte tussen de glasplaten) niet meer luchtdicht is. Het vocht dat zo in de spouw kan komen, veroorzaakt kalkaanslag, ofwel die vervelende waas tussen het dubbel glas.

Hoe ontstaat een lek in dubbel glas?

Een lek in het dubbel glas kan ontstaan door veroudering of een fabricage- of montagefout. Hierdoor laat, in de meeste gevallen, de verbinding tussen de afstandhouder en de glasplaten los. Bij isolatieglas worden de glasplaten meestal door een aluminium afstandhouder van elkaar gehouden. Hierdoor ontstaat een isolerende ruimte, die met lucht of edelgas gevuld is. Dit geeft het glas de goede warmte- en geluidsisolerende eigenschappen. Behalve dat een lek condensvorming en vlekken, strepen of punten tussen het dubbel glas kan veroorzaken, is het ook funest voor de isolatiewaarde ervan. Toch betekent dit niet dat u het glas meteen vervangen moet. Condensys kan het vocht tussen de glasplaten van uw ramen tegen zeer geringe kosten verwijderen!

Condensys verwijdert de waas tussen dubbel glas

Kijkt u tegen een witte waas tussen uw dubbel glas aan? Schakel dan de experts van Condensys in. Wij kunnen de condens en de kalkafzetting tussen de glasplaten in zo goed als alle gevallen verwijderen. Daarvoor maken we gebruik van een unieke en milieuvriendelijke reinigingsmethode, waarbij we in 6 stappen de waas verwijderen, het lek dichten en de isolatiewaarde van uw dubbel glas herstellen. In vergelijking met het plaatsen van nieuw isolatieglas levert u dit een besparing tot wel 80% aan kosten op. Kijk niet nog langer tegen die lelijke, witte waas aan. Neem vandaag nog contact met ons op en maak een afspraak!

 

Afspraak maken?

Wij helpen u graag.